İstanbul'da elektrik kesilecek

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
İstanbul'da elektrik kesilecek

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nden yapılan açıklamaya göre, Ümraniye ve Çekmeköy'ün bazı bölgelerine 30 Haziran'da 4 saat elektrik verilemeyecek.

Ümraniye ve Çekmeköy'ün bazı bölgelerine 30 Haziran'da nbsp;4 saat elektrik verilemeyecek. nbsp;İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nden yapılan nbsp;açıklamaya göre Ümraniye'de, 30 Haziran Pazar günü 04.00-08.00 saatleri arasında, nbsp;Necip Fazıl, Adem Yavuz, nbsp;Aşağı Dudullu, Çamgaz, Huzur, Parseller, Madenler, nbsp;Altınşehir, Yukarı Dudullu ve Esenşehir mahalleleri, Cemil Meriç İmam Şafi Camisi nbsp;çevresi ve Dudullu Merkez'de kesinti yapılacak. nbsp;Çekmeköy'de de aynı saatlerde Hamidiye, Merkez ve Mimar Sinan nbsp; nbsp;mahalleleri ile belediye çevresi elektrik alamayacak. nbsp;


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...