İstanbul'da deprem mi oldu son dakika? İstanbul Bolu arası kaç km?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da deprem mi oldu son dakika? İstanbul Bolu arası kaç km?

GÜNDEM Haberleri

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı son dakika deprem haberleri ile vatandaşlara güncel deprem bilgisini vermeye devam ediyor. Vatandaşlar arama motorlarında, "İstanbul'da deprem mi oldu son dakika? İstanbul Bolu arası kaç km?" sorusuna yanıt arıyor. Konu hakkında resmi açıklamalar geldi. Peki, İstanbul'da deprem mi oldu son dakika? İstanbul Bolu arası kaç km?

Son depremler listesi hakkında aramalar hız kazandı. Bu kapsamda arama motorlarında, "İstanbul'da deprem mi oldu son dakika? İstanbul Bolu arası kaç km?" soları sıkça araştırılmaya başlandı. Kandilli ve AFAD tarafından güncel depremler paylaşılıyor. Peki, İstanbul'da deprem mi oldu son dakika? İstanbul Bolu arası kaç km? Az önce nerede deprem oldu? İşte merak edilenler!

İstanbul'da deprem mi oldu son dakika? İstanbul Bolu arası kaç km?

İSTANBUL'DA DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA? 

Bolu merkezde saat 13.55'te deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD), yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4.8 olarak açıklandı.Sarsıntı İstanbul ve Ankara'da da hissedildi.

İSTANBUL BOLU ARASI KAÇ KM?

Özel araç, seyahatlerde sık kullanılan ulaşım araçlarından biridir. Bolu İstanbul güzergahını kullanacaklar için, araba ile Bolu İstanbul arası 260 kilometredir. Özel araçla seyahat ederken bu yolu kullanacaklar için İstanbul Bolu arası Kuzey Marmara otoyolu üzerinden 2 saat 57 dakika, O-4 yolu üzerinden yaklaşık 3 saat 10 dakika sürmektedir. Bu yaklaşık saat, trafiğe göre değişkenlik gösterebilmektedir.

İSTANBUL BOLU KAÇ SAAT SÜRER?

Bolu İstanbul arasında seyahat edecekler için çok sayıda otobüs ve uçak seferi bulunmaktadır. Bolu İstanbul Arası otobüs ve uçak seferleri günün hemen her saatinde tercih edilebilmektedir. İstanbul Bolu arası, Anadolu Yakası için otobüs ile ortalama 3 saat 25 dakika, Avrupa Yakası için ortalama 4 saat sürmektedir. Uçakla seyahat etmek isteyenler için, İstanbul Bolu arası uçakla 16 dakika sürmektedir.

İstanbul'da deprem mi oldu son dakika? İstanbul Bolu arası kaç km?

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı son dakika deprem haberlerİ ile vatandaşlara güncel deprem bilgisini vermeye devam ediyor. İşte AFAD son depremler listesi!

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...