İstanbul'da dehşet! Av tüfeği ile ailesini katletti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da dehşet! Av tüfeği ile ailesini katletti

GÜNDEM Haberleri

Kan donduran haber İstanbul'dan geldi. Karısı ile tartışan öfkeli adam av tüfeğini kaptığı gibi hem eşini hem de kayınvalidesini öldürdü. Zanlı sonrasında aynı silahla kendi kafasına sıktı.

Sarıyer'de bir adam tartıştığı eşini ve kayınvalidesini av tüfeğiyle öldürdü, ardından aynı tüfeği çenesine dayayarak hayatına son verdi. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, saat 19.00 sıralarında İstinye’de bir sitede yaşandı. Akşam saatlerinde eve gelen Erdal Şahin (46), eşi Nazlı Şahin (39) ve kayınvalidesi Salime Şahin (57) ile tartıştı.

İstanbul'da dehşet! Av tüfeği ile ailesini katletti

Fotoğraftakiler öldürülen anne ve kızı

CİNNET GETİREN ADAM AİLESİNİ KATLETTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren Erdal Şahin, eline geçirdiği av tüfeğiyle önce eşini ardından da kayınvalidesini öldürdü. Şahıs ardından çenesine dayadığı tüfeği ateşleyerek hayatına son verdi.

EVE GİREN KARDEŞİ HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Olayın ardından kardeşine ulaşamayan Murat Y., eve gelerek zile bastı. Kapıyı açan olmayınca da eve açık olan pencereden girdi. Kapı girişine gelen adam gördüğü manzara karşısında hayatının şokunu yaşadı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri eve girdi. Sağlıkçılar 3 kişinin de hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...