Silivri'de hain saldırı: 1 polis şehit oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Silivri'de hain saldırı: 1 polis şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Avcılar'da cinayet işledikten sonra Silivri'de bir villaya saklanan zanlının yakalanması için güvenlik güçleri operasyon düzenledi. Şüpheli, evin etrafını saran polislere ateş açtı. Komiser Yardımcısı Alim Nar, çıkan çatışmada vuruldu. Hastaneye kaldırılan evli ve iki çocuk babası Nar, şehit oldu. Saldırgan ise ekipler tarafından yakalandı.

İstanbul'un Silivri ilçesinde cinayet şüphelisinin bulunduğu villaya yapılan operasyonda polise hain saldırı düzenlendi. Vurulan bir komiser yardımcısı şehadet şerbeti içti.

Güvenlik güçleri, Avcılar’da işlenen bir cinayetle bağlantılı aranan şüphelinin Silivri ilçesi Temizkumlar Mahallesi’ndeki bir villada  saklandığını belirledi. .

KOMİSER YARDIMCISI VURULDU

Polis ekipleri, bugün adrese operasyon düzenledi. Şüpheli, kapıya gelen polislere silahla ateş açtı. Cinayet Büro Amirliğinde görevli komiser yardımcısı Alim Nar (50), vurularak yaralandı. Nar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Silivri'de hain saldırı: 1 polis şehit oldu

Alim Nar

EVLİ VE İKİ ÇOCUK BABASIYDI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, akşam saatlerinde yaralanan polisle ilgili acı haberi verdi. Vali Yerlikaya "Komiser Yardımcımız Alim Nar bugün Silivri’deki bir operasyonda yaralanmıştı. Maalesef kahraman polisimiz tedavi gördüğü hastanede şehadete erdi. Şehidimiz Alim Nar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun” dedi. Nar'ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Yakalanan saldırganın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...