İstanbul'da beklenen oldu! Mevsimin ilk karı Silivri’ye düştü, gören telefona sarıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından birçok kentte etkili olan kar yağışı bugün itibarı ile İstanbul'a girmiş durumda. Silivri'de gece saatlerinde mevsimin ilk karı yağdı. O anları görenler hemen cep telefonuna sarıldı. Bölgedeki belli mahallelerde etkili olan kar yağışının oluşturduğu o görüntüler ise anbean kameraya yansıdı. İşte bu yıl İstanbul'un ilk karının kaydedildiği o anlar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü başta İstanbul olmak üzere birçok il için hava sıcaklıkların düşeceğini belirtmiş ve kar uyarısında bulunmuştu. Bunun ardından çok geçmeden İstanbul'a kar yağdı. 

İstanbul'da beklenen oldu! Mevsimin ilk karı Silivri’ye düştü, gören telefona sarıldı

İstanbul’da son günlerde hava sıcaklıklarının düşmesiyle beraber bugün saat 00.30 sıralarında İstanbul’da mevsimin ilk kar yağışı Silivri’ye yağdı. Silivri’nin bazı mahallelerinde başlayan kar yağışı ilçe geneline yayılmaya devam ediyor.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...