İstanbul'da bugün hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? 28 Mayıs 2023

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da bugün hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? 28 Mayıs 2023

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da yaşamını sürdüren vatandaşlar günlük elektrik kesintileriyle Avrupa ve Anadolu Yakası'nda hangi ilçelerde elektriklerin kesileceğini araştırıyor. Peki İstanbul 28 Mayıs hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

İstanbul elektrik tedarik firmalarından olan AYEDAŞ ile Anadolu Yakası elektrik tedarik ve arıza işleriyle diğer firmalardan BEDAŞ ise Avrupa Yakası'ndaki elektrik tedarik ve arıza işleriyle ilgileniyor. 

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda meydana gelecek olan planlı elektrik kesintilerine ilişkin duyuruları AYEDAŞ'ın web sayfası üzerinden sorgulanabiliyor.

BEDAŞ tarafından ise İstanbul Avrupa Yakası'nda yaşanacak olan kesintilere ilişkin güncel bir şekilde bilgilendirmeler gerçekleştirilecek. 

BEDAŞ ve AYEDAŞ tarafından 28 Mayıs 2023 pazar gününde hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını İstanbullu vatandaşlarla paylaştı.

Peki 28 Mayıs seçim günü İstanbul'da hangi ilçelerde elektrik kesintisiyapılacak?

İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİLERİ 28 MAYIS 2023

AYEDAŞ ve BEDAŞ'ın web sayfası üzerinde yer alan kesintileri öğrenmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz. 

AYEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA

BEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sevda avcı29 Mayıs 2023 16:00

Elektrik kesintisi

Sonraki Haber Yükleniyor...