İstanbul'a kar yeniden geliyor! İşte o tarih...

Düzenleyen:
İstanbul'a kar yeniden geliyor! İşte o tarih...

GÜNDEM Haberleri

İstanbul ve Bursa başta olmak üzere birçok ili lodos vurdu. Meteoroloji lodos için yeni uyarı geçti. Cuma gününe kadar şiddetli rüzgar var sonra sıcaklık düşüyor kar yağışı tekrar başlıyor.

18 Ocak Pazartesi gününden itibaren İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde kar yağışı etkili olacak. İstanbul, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Kocaeli, Düzce ve Tekirdağ olmak üzere birçok ili lodos vurdu yeni hava durumu raporlarını Meteoroloji açıkladı. Cuma gününe kadar şiddetli rüzgar var sonra birden sıcaklık düşecek ve18 Ocak Pazartesi'den itibaren ise özellikle İstanbul ve Marmara Bölgesinde kar yağışı başlyacak.

LODOS VURDU!
İstanbul son hava durumu raporları açıklandı. Parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Trakya, gece saatlerinden itibaren ise bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Yeni raporlara göre sıcaklık 16 ocak cartesi gününden itibaren düşecek ve pazartesi kar yağışı görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sayfasında yer alan uzun vadeli tahminlerde, pazar gününden itibaren yurt genelinde soğuk hava dalgasına girilecek ve kar yağışı da beraberinde bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...