İstanbul Yenibosna'da patlama oldu! (İstanbul patlama)

Düzenleyen:
İstanbul Yenibosna'da patlama oldu! (İstanbul patlama)

GÜNDEM Haberleri

Son dakika...İstanbul Yenibosna'da patlama oldu. Şirinevler 75. Yıl Polis Merkezi Amirliği yakınlarında meydana gelen patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Gelen ilk bilgiler arasında yaralıların olduğu da belirtildi.

Son dakika haberleri... İstanbul Yenibosna'da Şirinevler 75. Yıl Polis Merkezi Amirliği yakınlarında patlama oldu. Gelen ilk bilgilere göre hain saldırıda 10 kişi yaralandı. Şiddetli patlama sesi büyük paniğe sebep olurken, İstanbul Valisi tarafından yapılan ilk açıklamada patlamanın bomba yüklü bir motosiklet ile yapıldığı belirtildi. Patlama saat 15.55 sıralarında 75. Yıl Polis Merkezi Amirliği yakınlarında meydana geldi. Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, patlamanın meydana geldiği alanda çevre güvenliğini alırken, yaralanan bazı vatandaşlar da ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre bomba yerleştirilen motosiklet ile yapılan patlamanın uzaktan kumandayla gerçekleştirildiği bildirildi.

İSTANBUL VALİSİNDEN İLK AÇIKLAMA
Yenibosna'daki hain saldırı sonrası İstanbul Valisi Vasip Şahin açıklamalarda bulundu. Vali Şahin, patlamanın bomba yüklü motosiklet ile gerçekleştirildiğini ifade ederek, 'Saldırı sonrası ilk tespitlere göre 10 vatandaşımız yaralanmıştır' dedi...

10 VATANDAŞ YARALANDI
Vali Şahin şunları söyledi: "Bombalı bir motosikletin park edilmesi suretiyle bir patlama meydana gelmiştir. 10 vatandaşımız yaralanmıştır. Allaha şükür ağır yaralı yok, tedavileri devam ediyor. Olayın oluş şekli ve örgüt bağlantısı devam ediyor. Konuyla ilgili iddialar araştırılıyor. Görüntüler toplanıyor incelenecek. Polislerimizden yaralımız yok. Bu tür olaylarda en ufak ihtimali değerlendirmek zorundayız. Ola ki tuzaklanmış başka bir bomba başka bir niyet olabilir. Vatandaşlarımızın uyarılara uymasını istiyoruz"

EŞKALİ BELİRLENDİ
Patlamadan hemen önce siyah mont, kot pantolon ve siyah motosiklet kaskı takan bir kişinin koşarak olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. Bunun üzerine şüpheliyi yakalamak için polis çevrede inceleme yapıyor. Geniş çaplı operasyon başlatıldı.

ASKERLİK ŞUBESİNE VE OKULLARA DA YAKIN
Patlamanın olduğu nokta, polis karakolu, askerlik şubesi ve Adli Tıp Kurumu ve birçok eğitim kurumunu da yakın.

GEÇİCİ YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, İstanbul Yenibosna'da meydana gelen patlamayla ilgili olarak Başbakanlığın yazısı ile geçici yayın yasağı getirildiğini açıkladı.

 

POLİS OLASI İKİNCİ BİR PATLAMAYA KARŞI BÖLGEYİ BOŞALTTI
Polis ekipleri, bölgede yoğun güvenlik önlemleri alarak, olası ikinci bir patlamaya karşı vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Bölgedeki okullar boşaltılırken, çevrede bulunan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Patlamada çok sayıda araç hurdaya dönerken, 10 kişi yaralandı. Polisin çevredeki çalışmaları devam ediyor.


İstanbul Yenibosna'da patlama oldu! (İstanbul patlama)
ARAÇ VE BİNALAR ZARAR GÖRDÜ
Kameralara yansıyan görüntülerde çevrede büyük panik yaşandığı görülüyor. Yine gelen görüntülere göre araç ve binaların zarar gördüğü görülüyor.

İşte olay yerinden ilk kareler;
İstanbul Yenibosna'da patlama oldu! (İstanbul patlama)

İstanbul Yenibosna'da patlama oldu! (İstanbul patlama)
İstanbul Yenibosna'da patlama oldu! (İstanbul patlama)

İstanbul Yenibosna'da patlama oldu! (İstanbul patlama)




 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...