İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 'Gezi Parkı'nı ablukaya almıyoruz'

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 'Gezi Parkı'nı ablukaya almıyoruz'

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Valisi Mutlu, "Gençler, provokatörler durmuyor, bu gece polisin Gezi Parkı'nı ablukaya alacağını yayıyorlar. Kesinlikle yalandır" dedi.

nbsp;İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gezi Parkı odaklı gelişmelerle ilgili, "Gençler, provokatörler durmuyor, bu gece polisin Gezi Parkı'nı ablukaya alacağını yayıyorlar. Kesinlikle yalandır. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki (AKM) bekleyişimiz, sadece gece flama ve pankartların yeniden asılmaması içindir" ifadelerini kullandı. Mutlu, twitter hesabında Gezi Parkı odaklı gelişmelerle ilgili bilgileri paylaştı. Mutlu, mesajında, şunları kaydetti: "Gençler, provokatörler durmuyor, bu gece polisin Gezi Parkı'nı ablukaya alacağını yayıyorlar. Kesinlikle yalandır. AKM'de bulunacağız. AKM'deki bekleyişimiz, sadece gece flama ve pankartların yeniden asılmaması içindir. Özellikle bilgilenmenizi istiyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...