İstanbul trafiğinde cuma telaşı: Yoğunluk yüzde 50'ye yaklaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul trafiğinde cuma telaşı: Yoğunluk yüzde 50'ye yaklaştı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’da haftanın son iş günü olan cuma gününde yollarda yoğunluk yaşandı. Araçlarda ve toplu ulaşımda yoğunluk yaşandığı yollarda trafik sürerken İstanbul genelinde trafik yoğunluk oranı sabah saatlerinde yüzde 40’ı aştı.

Trafiğiyle meşhur İstanbul'da bu çile bitmiyor. Fazla nüfusa sahip olması nedeniyle hem araç bakımından hem de toplu taşımalarda sık sık sık yoğunluk yaşanıyor. Hal böyle olunca işe gidiş saatleri, iş nçıkış saatleri, pazartesi ve cuma günleri İstanbul yollarında trafik adeta felç oluyor. İşte bu sabahta haftanın son iş gününde yollarda trafik bir hayli yoğundu.

İstanbul’da haftanın son iş günü sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı. Araçlarıyla yola çıkan sürücüler Kadıköy D-100 Kara Yolu, Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluşturdu.

YÜZDE 42'YE ULAŞTI

Trafik yer yer durma noktasına gelirken, İBB’nin trafik yoğunluk haritası verilerine göre, İstanbul genelinde yoğunluk saat 07.30’da yüzde 40 olarak ölçülürken Anadolu yakasında yoğunluk yüzde 42 olarak ölçümlendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...