İstanbul fena karıştı, polis müdahalesi var

Düzenleyen:
İstanbul fena karıştı, polis müdahalesi var

GÜNDEM Haberleri

Beşiktaş'ta, kutlamaların yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba polis müdahale etti

Beşiktaş'ta, izinsiz yürüyüş yapmak isteyen gruba polis müdahale etti. Barbaros Bulvarı'nda toplanan Halkı Kurtuluş Partisi (HKP) üyeleri, pankart açarak gösteri yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na yürümek istedi. Bölgede önlem alan polis ekipleri, dağılmaları için yaklaşık 30 kişinin bulunduğu grubu uyardı. Polisler, dağılmayan gruba gaz sıkarak müdahale etti. Göstericilerden bazıları gözaltına alındı. Şişli Camisi yakınında da polis ekipleri kimlik kontrolü yaptığı sırada şüpheli 3 kişinin çantalarını aradı. Çantalarında havai fişek bulunan 3 kişi gözaltına alındı. Öte yandan Tarlabaşı'nda seyreden TOMA, karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir vatandaşa çarptı. Yaralanan vatandaş, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.
İstanbul fena karıştı, polis müdahalesi var
ŞİŞLİ'DE GÖZALTINA ALINAN 6 KİŞİNİN ÜZERİNDEN MOLOTOFKOKTEYLLERİ VE HAVAİ FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim'e çıkmak isteyen sırt çantalı 6 kişi Piyalepaşa Bulvarında durduruldu. Grubun üzerinde ve çantalarında yapılan aramada molotofkokteylleri, havai fişek, pankart ve soda şişesi ele geçirildi.
Gözaltına alınan biri kadın 6 kişi polis aracıyla götürüldü.
İstanbul fena karıştı, polis müdahalesi var
Öte yandan Şişli'de İETT otobüslerini ve otomobilleri durduran polis, şüpheli şahıs uygulaması yaptı. 1 Mayıs'ta yoğun güvenlik önlemleri alan İstanbul polisi, çeşitli ilçelerde asayiş uygulamaları yaptı. Şişli'de İETT otobüsleri, otomobilleri ve taksileri durduran polis ekipleri, şüpheli gördükleri şahısların kimliklerini kontrol etti. Araçlardan indirilerek üstü aranan şahısların GBT sorgulamaları yapıldı. Arama kaydı bulunmayan vatandaşların yollarına devam etmelerine izin verildi. Şişli ve çevresindeki asayiş uygulamasının gün boyu süreceği öğrenildi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...