İstanbul acil toplanma alanları nerede? İstanbul'da toplanma alanları var mı? Deprem sonrası nerede toplanacağız? (TIKLA-ÖĞREN)

Düzenleyen:
İstanbul acil toplanma alanları nerede? İstanbul'da toplanma alanları var mı? Deprem sonrası nerede toplanacağız?  (TIKLA-ÖĞREN)

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'daki büyük depremin ardından herkesin aklında aynı sorular oluştu. İstanbul acil toplanma alanları nerede? İstanbul'da toplanma alanları var mı? diye araştırmaya koyuldu.Acil toplanma alanları herhangi bir afet sonrasında toplanılmaya uygun güvenli alanlardır. İstanbul'daki toplanma alanlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

İstanbul'da genelinde saat 13.59 sıralarında şiddetli bir deprem hissedildi. AFAD'dan gelen bilgilere göre 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 6 olarak güncelledi.İstanbul Valiliği deprem sebebiyle  ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiğini açıkladı.Depremin ardından biri 4.4 büyüklüğünde olmak üzere pek çok artçı sarsıntı meydana geldi.

İstanbul'da yaşanan büyük paniğin ardından İstanbul acil toplanma alanlarını araştırmaya başladı.

ACİL TOPLANMA ALANI BİLGİSİ SORGULAMA 

Acil durum toplanma alanları ile ilgili bilgi almak isteyen İstanbullular E-Devlet’e (https://www.turkiye.gov.tr) giriş yaparak “Acil Toplanma Alanı Sorgulama” başlığından ikametlerine en uygun toplanma alanları bilgilerini öğrenebileceklerdir.

ACİL TOPLANMA ALANINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN ÖĞRENİN

 

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...