İsrail'deki iç karışıklık nedeniyle THY'nin Tel Aviv seferleri iptal edildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İsrail'deki iç karışıklık nedeniyle THY'nin Tel Aviv seferleri iptal edildi

GÜNDEM Haberleri

İsrail'deki protestolar nedeniyle Türk Hava Yolları'nın bugün yapılması planlanan Tel Aviv seferleri, karşılıklı olarak iptal edildi.

İsrail'de sular durulmuyor. Ülke içinde yaşanan karışıklıklar ulaşım hizmetlerini de etkiledi. İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahunun, tartışmalı yargı düzenlemesinin durdurulması çağrısında bulunan Savunma Bakanı Yoav Gallant'ı görevden alması üzerine yüz binlerce İsrailli sokaklara dökülmüştü.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre İsrail'in uluslararası havalimanı Ben Gurion'da hükümetin yargı düzenlemesine tepki olarak başlatılan grev nedeniyle uçuşlar durduruldu. Türk Hava Yolları, İsrail'in başkenti Tel Aviv'e karşılıklı olarak uçuş seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, bugün icra edilmesi planlanan TK 786 İstanbul-Tel Aviv, TK 787 Tel Aviv-İstanbul, TK 794 İstanbul-Tel Aviv, TK 795 Tel Aviv-İstanbul, TK 7708 Sabiha Gökçen-Tel Aviv ve TK 7709 Tel Aviv-Sabiha Gökçen uçuşları iptal edildi.(İHA)

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...