İsrail ordusu Türklerin bulunduğu aracı hedef aldı: Acı haberi Hamas duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İsrail ordusu Türklerin bulunduğu aracı hedef aldı: Acı haberi Hamas duyurdu

GÜNDEM Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsrail, Gazze'ye destek olmak için Türkiye'den yola çıkan Seyfullah Öztürk ve Yakup Erdal'ın da içerisinde bulunduğu araca hava saldırısı düzenledi. Hamas, saldırıda 2 Türk vatandaşının da hayatını kaybettiğini açıkladı.

İsrail ile Hamas arasında 7 Ekim'den bu yana savaş devam ediyor. Gazze'yi işgal etmeye çalışan İsrail; okullar, hastaneler, ibadethaneleri hedef alıyor ve insanın olduğu her yerde katliamlar yapıyor. İşgalci ordunun saldırılarında bu kez 2 Türk vatandaşı kurban gitti.

Hamas yetkilisi, İsrail'in hava saldırısında iki Türk vatandaşının yaşamını yitirdiğini duyurdu. Yetkili, iki Türk vatandaşının bir otomobilde olduğunu ve araçtaki 5 kişinin de hayatını kaybettiğini açıkladı.

LÜBNAN SINIRINDA SALDIRDILAR

Türkiye'den Gazze'yi desteklemek için yola çıkan, Seyfullah Öztürk ve Yakup Erdal isimli 2 Türk vatandaşının, İsrail-Lübnan sınırında İsrail'in yaptığı hava saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

KASSAM TUGAYLARI DA ARAÇTAYDI

Seyfullah Öztürk ve Yakup Erdal'ın bulunduğu araçta, Kassam Tugayları'nın Lübnan yapılanmasının Komutan Yardımcısı Hamid Haraz ve 3 kişinin daha bulunduğu belirtilmişti.

https://twitter.com/dailyislamist/status/1727400935713063035

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...