İsrail arama kurtarma ekibi Kahramanmaraş'ta 102 saat sonra bir vatandaşı enkazdan sağ çıkardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İsrail arama kurtarma ekibi Kahramanmaraş'ta 102 saat sonra bir vatandaşı enkazdan sağ çıkardı

GÜNDEM Haberleri

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta İsrailli arama kurtarma ekibi, 102 saat sonra bir vatandaşı enkazdan sağ çıkarmayı başardı.

Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmalarına katılan İsrail ekibi, depremden 102 saat sonra 35 yaşlarındaki Poyraz isimli vatandaşı enkazdan yaralı olarak çıkardı.

AFAD, UMKE ve uluslararası yardım ekipleri, Kahramanmaraş'ın Şazibey Mahallesi'ndeki Ebrar Sitesi Z Blok’ta gerçekleştirdiği kurtarma çalışmalarında Poyraz isimli vatandaşı depremin 102. saatinde enkazdan yaralı olarak çıkardı. Uzun süren uğraşlar sonucundan enkazdan çıkarılan 35 yaşlarındaki yaralı vatandaş ambulansla hastaneye kaldırıldı.

DEPREMDE SON DURUM

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 10 ilde büyük yıkıma yol açan depremde son açıklamalara göre 18 bin 342 kişi hayatını kaybetti, 74 bin 242 kişi ise yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremin vurduğu 10 ilde 3 aylık OHAL ilan edildiği açıkladı, okulların tatil süresi ise uzatıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...