IŞİD'e yönelik operasyona ilişkin ilk bilgiler

IŞİD'e yönelik operasyona ilişkin ilk bilgiler

GÜNDEM Haberleri

IŞİD'e yönelik gece saatlerinde Türk jetleri tarafından yapılan hava operasyonuna ilişkin ilk bilgiler de gelmeye başladı.

IŞİD'e yönelik gece saatlerinde yapılan operasyon sonrasında ilk bilgilerde gelmeye başladı. Gelen ilk bilgilere göre gece 03:12'de havalanan 4 adet Türk F-16'sı sınır ötesinde mevzilenen IŞİD militanlarına ait 2 karargah ve 1 toplama merkezini yerle bir etti. Bombalanan karargah ve toplama merkezinin, operasyonun nedenini de teşkil eden IŞİD'in yığınak yapmaya başladığı merkezler olduğu ifade ediliyor.
SOSYAL MEDYADA DOLAŞAN O İDDİA ÇÜRÜTÜLMÜŞ OLDU
Operasyon sonrasında sosyal medyada ''IŞİD'in yanı sıra YPG güçlerinin de vurulduğu'' şeklinde asılsız bir iddia dolaşmaya başlamıştı. Yapılan açıklama ile IŞİD haricinde bölgedeki diğer hiçbir unsurun vurulmadığı belirtilmiş, söz konusu bu asılsız iddia da çürütülmüş oldu.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...