IŞİD yol kesip 40 kişiyi kaçırdı

/ Kaynak: AA
IŞİD yol kesip 40 kişiyi kaçırdı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Irak'ta terör örgütü IŞİD militanlarının, Enbar - Salahaddin karayolunda araçları durdurarak 40 kişiyi kaçırdığı, daha sonra 2'sini öldürdüğü bildirildi.

Enbar'a bağlı Beravne Nahiyesi Başkanı Taha er-Ravi, "Enbar - Salahaddin karayolunu kesen IŞİD militanları, Beravne'den yola çıkan şoför ve tüccarlardan oluşan 40 kişilik grubu araçlarından indirerek kaçırdı. Militanlar, zorla bilinmeyen yere götürmek istedikleri gruptan 2 kişiyi öldürdü" dedi. Ravi, örgütün alıkoyduğu kişileri nereye götürdüğüne ilişkin bilgileri olmadığını söyledi.


15 MİLİTAN ÖLDÜRÜLDÜ
El-Cezire ve el-Badiye Operasyon Birlikleri Komutanı Tümgeneral Ziya Kazım, uçakların, Ramadi'ye bağlı Huran Vadisi'ndeki IŞİD hedeflerine yönelik saldırısında 15 militanın öldüğünü, 7 aracın imha edildiğini söyledi. Öte yandan Bağdat Operasyonları Komutanlığı'na bağlı birimler, başkentte organize suçlar işleyen 3 çeteden çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...