İran sınırından Türkiye'ye girdiği tespit edilen 2 teröristten biri sarı torbada

- Güncelleme:
İran sınırından Türkiye'ye girdiği tespit edilen 2 teröristten biri sarı torbada

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Soylu:"İran sınırından Türkiye’ye girdiğini tespit ettiğimiz, Tunceli’ye görevlendirildiğine yönelik istihbari bilgimiz olan ve Muş Varto’da takibi yapılan 2 PKK’lı teröristten biri canlı, diğeri çatışma sonucu ölü olarak ele geçirildi"

İran sınırından Türkiye'ye girdiği  tespit edilen 2 PKK'lı teröristen biri canlı, diğeri çatışma sonucu ölü ele geçirildi. Muş'un Varto ilçesinde Jandarma Özel Harekat ve Jandarma Komando timleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada, PKK/KCK'lı 2 terörist etkisiz hale getirildi. 

MUŞ'TA 2 PKK'LI TERÖRİST YAKALANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından "İran sınırından Türkiye’ye girdiğini tespit ettiğimiz, Tunceli’ye görevlendirildiğine yönelik istihbari bilgimiz olan ve Muş Varto’da takibi yapılan 2 PKK’lı teröristten biri canlı, diğeri çatışma sonucu ölü olarak ele geçirildi" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1593225125188763650

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...