Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 2 PKK'lı terörist öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 2 PKK'lı terörist öldürüldü

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist, hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Türkiye'nin terörle mücadelesi durmaksızın devam ediyor. Güvenlik güçleri ulusal güvenliğe risk teşkil eden terör örgütlerine yurt içinde ve sınır ötesinde darbe üstüne darbe vuruyor. Bu kapsamda Irak'ın kuzeyinde yuvalanan eli kanlı PKK mensupları inlerinde yok ediliyor.

IRAK'IN KUZEYİNE YENİ HAVA HAREKATI

Son olarak Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin, hava harekatıyla etkisiz hale getirdi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1733428893703442747

MSB'DEN AÇIKLAMA

MSB'den yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarımız kararlılıkla sürüyor. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan hafta içi de Hava Kuvvetleri Komutanlığı ait savaş jetleriyle Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik hava operasyonları gerçekleştirilmişti. Operasyonlarda çok sayıda terör örgütü PKK mensubu etkisiz hale getirilmişti. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...