Irak'ın kuzeyinde teröre 'pençe' darbesi! 4 terörist etkisiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Irak'ın kuzeyinde teröre 'pençe' darbesi! 4 terörist etkisiz
GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Hain terör örgütü PKK ve türevleri ile mücadele hem yurdun içinde hem de sınır ötesinde devam ediyor. Kahraman askerlerimiz teröristleri tek tek etkisiz hale getirmekle kalmadığı gibi inlerinide başlarına yıkıyor. Sabah saatlerinde Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde kahraman  Mehmetçik 2 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirmişti. Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Böylece sabah saatlerinden bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 6'ya çıktı.

'TERÖRÜ KAYNAĞINDA KURUTMAKTA KARARLIYIZ'

Milli Savunma Bakanlığı konuya ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız neticesinde Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız…"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1580154557581008897

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...