Irak'ın kuzeyinde teröre demir 'pençe': 3 PKK'lı etkisiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Irak'ın kuzeyinde teröre demir 'pençe': 3 PKK'lı etkisiz

GÜNDEM Haberleri

MSB:"Terörist neredeyse hedef orası! Irak'ın kuzeyindeki Kandil’de 1 ve Pençe 1-2 Operasyon bölgesinde 2 olmak üzere toplam 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi."

Hain terör örgütü ile mücadele kahraman Mehmetçik tarafından azim ve kararlılıkla devam ediyor. Teröristler ve barındıkları yerler tespit edildikten sonra operasyonlarla teröristlerin inleri başlarına yıkılıyor. Hem yurtta hem de sınır ötesinde hain teröre geçit verilmiyor. 

Operasyonlarla Kandil hain PKK'ya dar edildi. Milli Savunma BakanlığıIrak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada "Terörist neredeyse hedef orası! Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristle mücadelesini etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor.Irak'ın kuzeyindeki Kandil’de 1 ve Pençe 1-2 Operasyon bölgesinde 2 olmak üzere toplam 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi." ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1582639779014811649

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...