İncirlik hava üssünde askeri hareketlilik

/ Kaynak: AA
İncirlik hava üssünde askeri hareketlilik

GÜNDEM Haberleri  / AA

Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait bir tanker uçak havalanırken, 2 Türk F-16 tipi savaş uçağı ve biri ABD'ye ait iki özel jet alana iniş yaptı

İncirlik'teki 10. Tanker Üs Komutanlığı'ndan Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait bir tanker uçak havalanırken, 2 Türk F-16 tipi savaş uçağı ve biri ABD'ye ait iki özel jet alana iniş yaptı. Adana merkez Sarıçam ilçesi İncirlik bölgesindeki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nda sabah saatlerinden itibaren askeri hareketlilik yaşandı. Üsten Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait bir tanker uçak havalanırken, 2 Türk F-16 tipi savaş uçağı ve biri ABD'ye ait iki özel jetin alana iniş yaptığı görüldü. 10. Tanker Üs Komutanlığı'nda, Türkiye'nin NATO'dan talepte bulunması üzerine ocak ayında Hollanda'dan getirilen patriot hava savunma sistemleri kurulmuştu.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...