İnce'den CHP'ye taciz eleştirisi: Zamana yayacaklar, çürütecekler olayı, partiyi de çürütüyorlar

Düzenleyen:
İnce'den CHP'ye taciz eleştirisi: Zamana yayacaklar, çürütecekler olayı, partiyi de çürütüyorlar

GÜNDEM Haberleri

Yeni parti kucağını açıklayan Muharrem İnce, birbiri ardına patlayan taciz ve tecacüz skanlallara sessiz kalan CHP yönetimine tepki gösterdi.

CHP yönetiminden taciz olaylarıyla ilgili ses çıkmadığını vurgulayan İnce "CHP yönetiminden de tık çıkmıyor. Zamana yayacaklar, çürütecekler olayı. Zamana yayıp olayı çürütürken partiyi çürüttüklerinin farkında değiller. Üzüntüm bundandır. Bu tür olaylara anında neşter atmak lazım. Bunların üstü kapatılarak konu giderilemez. Sonuna kadar gidilmelidir, yönetimin yapması gereken budur. Ne yazık ki bunu yapmadılar" dedi.

CHP başkalaştı
Radyocu Adem Metan'ın YouTube kanalında konuşan İnce "50 sene CHP'ye küfretmiş olanların partiye konuşlanıp CHP'li gibi açıklama yapması çok ağrıma gidiyor. 1999'da parti baraja takıldığında sabaha kadar ağlayan, partinin tuvaletleri temizleyen bir il başkanıydım ben. Ömür tükettik parti için. Ama bugün CHP kültür ile yakından uzaktan insanlar CHP adına konuşuyorlar ya, ağrıma giden bu" dedi.
CHP yönetiminin partinin geleneklerini yıktığını ifade eden Muharrem İnce "Başkalaşmış bir parti görüyorum. Değişmiş, dönüşmüş demiyorum. Çürüyor ortalık" eleştirisinde bulundu.

Kılıçdaroğlu önce kendine baksın
İnce, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun öğretmenleri hedef alan sözleri için de "CHP'ye oy vermeyen öğretmene ben öğretmen demem, ifadesi çok yanlış bir şeydir. Ben derim kardeşim. Onlar benim öğretmen arkadaşlarımdır. Onların gönlünü kazanıp oyunu almak isterim. Oyunu alamıyorsan aşağılamak yerine kendine bakacaksın. AK Parti yöneticileriyle seçmeni aynı kefeye koyamazsın" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...