İlker Başbuğ'un avukatından flaş yalanlama

/ Kaynak: AA
İlker Başbuğ'un avukatından flaş yalanlama

GÜNDEM Haberleri  / AA

Avukat İlkay Sezer, eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un beyanı olarak sunulan yayınların asılsız olduğunu açıkladı.

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un avukatı İlkay Sezer, tahliyesinin ardından sosyal medyada müvekkilinin beyanı olarak sunulan yayınların asılsız olduğunu bildirdi. nbsp;
Avukat Sezer, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
"Müvekkilimiz Sayın Başbuğ'un tahliye olmasını müteakip sosyal medyada müvekkilimizin beyanı olarak sunulan asılsız yayınlar yapıldığı ve bunların bazılarının paylaşılarak yayıldığı görülmüştür. Bu kapsamda 'İlker Başbuğ'dan Beklenen Açıklama' veya 'Ben İlker Başbuğ bugün özgürüm' başlığı ile yapılan yayın da asılsızdır. Sayın İlker Başbuğ'un açıklamaları, tarafımızdan yapılan basın açıklamaları veya aşağıda isim ve adresleri belirtilen hesaplardan yapılmaktadır. Bunun dışında yapılan yayınlara itibar edilmemesini ve müvekkilimizin beyanı olarak görülmemesini kamuoyunun bilgisine sunarız."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...