İlker Başbuğ geri adım atmıyor

İlker Başbuğ geri adım atmıyor

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Afrin operasyonunun siyasete alet edildiğini iddiadan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’a yönelik, “Yazıklar olsun” ifadelerinden sonra, Başbuğ’dan açıklama geldi.

Görüşünde ısrarlı olduğunu ifade eden Başbuğ, “Zeytin Dalı Harekâtı’na ilişkin görüşlerim, düşüncelerim ve desteğim ortada iken, Sayın Devlet Bahçeli’nin şahsıma yöneltilen değerlendirmeleri, yersiz ithamları ve üslubu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı’nın konuşma içeriğimle ilgili olarak tam ve doğru bilgilendirilmediğini düşündüğümü belirtmek isterim. Ancak, beyanlarında geçen ‘gerekli cevabı alacak’ şeklindeki ifade ile bugüne kadar uğradığımız haksızlıklara yeni bir haksızlığın daha ilave edilebileceğinin kastedildiğini değerlendirmek istemiyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...