İlker Aycı’dan THY çalışanlarına önemli mesajlar

Düzenleyen:
İlker Aycı’dan THY çalışanlarına önemli mesajlar

GÜNDEM Haberleri

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, çalışanların merakla beklediği müjdeli haberi televizyonda açıkladı. Aycı, THY çalışanlarına yüksek oranda zam yaptıklarını söyledi.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, dün CNN Türk'te Cüneyt Özdemir’in sunduğu 5N1K programına konuk oldu. Başkan Aycı, şirket yönetimi ve çalışanlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"AKRADA KİMSEYİ BIRAKMAYACAĞIZ"

Kriz sürecinde sektörün yaşadığı zorluklara dikkat çeken Aycı, geçtikleri bu eşsiz dönemde yönetim ve çalışanların ellerini birlikte taşın altına koyduğunu söyledi. Pandemide kimsenin işten çıkarılmadığını, THY kadrosunu bir arada tuttuklarını belirten Aycı "Arkada kimseyi bırakmayacağız” mesajıyla güven vermeye devam etti.

"ÇALIŞANLARIN ŞARTLARI İYİLEŞTİRİLECEK"

Enflasyon karşısında 6 ayda bir maaş iyileştirmeleri yaptıklarının altını çizen İlker Aycı "Son dönemde gelen başarılarla birlikte THY’de ve havayolu sektöründe yaşanan iyileştirmeler doğrultusunda, çalışanlara sunulan imkanlar da iyileşecek. Çok yakın zamanda konuyla ilgili müjdeyi açıklayacağım. Gelen başarılar, takım çalışmasının sonucu. Bir arada güçlü çalışmanın meyvelerini birlikte topladık" dedi.

"GÜÇLÜ ZAM YAPTIK"

Geçtiğimiz dönemde yapılan fedakarlıkların farkında olduklarını söyleyen Aycı "Şirket yönetimi olarak aynı fedakarlığı biz de yaptık. Hep birlikte geçirilen bu süreçte yapılan fedakarlıkların mutlaka geri dönüşü olacak. Bu başarı, hem ülkemiz ekonomisine hem THY’nin prestijine hem de yönetim kadrosu ve çalışanlarıyla THY ailesine faydaları dokunacak. Yapılan güçlü zam oranı ile birlikte, THY ailesine geçirilen zorlu sürecin sonunda güzel haberi vermiş olduk" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...