- Kırklareli’nde atık yağ fabrikasında yangın
53 dakika önce

Kırklareli’nde yağ fabrikasında yangın! İşçiler tahliye edildi, itfaiye, AFAD ve 112 ekipleri olay yerinde 

Kırklareli’nde atık yağ fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, fabrikadaki işçiler tahliye edildi.
 - Üniversitede 'çoban krizi'
1 saat 11 dakika önce

Üniversitede 'çoban krizi': Mülakatı geçecek 4 çoban aranıyor....

Kars Kafkas Üniversitesi, Veterinerlik Fakültesi'ne alacağı 4 çobanı hala bulamadı. Mülakata çağrılan adaylar, "Kars’ın ilk belediye Başkanı kim? Aras Nehri nereden doğuyor?" gibi soruları cevaplandıramadığı için eleniyor. Meclis gündemine de gelen konunun ne zaman çözüme kavuşacağı ise merakla bekleniyor. 
 - İl il 'Kobani' önlemi
2 saat 8 dakika önce

İl il 'Kobani' önlemi: Tüm etkinlikler ve girişler yasak!

6-8 Ekim olaylarına ilişkin Kobani Davası'nda kararların açıklanmasının ardından Mardin, Ağrı, Tunceli, Siirt, Batman ve Diyarbakır valilikleri kent genelinde açık alanlardaki tüm etkinliklerin 16 Mayıs- 20 Mayıs tarihleri arasında yasaklandığını duyurdu.
 - Beşiktaş’ta bir kişi silahla başından vurulmuş halde bulundu
2 saat 24 dakika önce

Beşiktaş’ta bir kişi silahla başından vurulmuş halde bulundu! Sosyal medyada son mesajı dikkat çekti

İstanbul Beşiktaş’ta dehşet veren olay... Bir kişi çalıştığı işletmede silahla başından vurulmuş halde ölü bulundu. Olaydan önce sosyal medyadan yaptığı paylaşım dikkat çekti.
 - Babaannesine yapmadığı kalmayan toruna biber gazlı müdahale!
2 saat 29 dakika önce

Babaannesine yapmadığı kalmayan toruna biber gazlı müdahale!

 Kütahya'da babaannesine sürekli şiddet uyguladığı gerekçesiyle uzaklaştırma kararı bulunan Mustafa A. polis ekibinin biber gazlı müdahalesiyle zorla evden çıkarıldı. O anlar ise kameralara anbean yansıdı.
 - "Türkiye ile Gürcistan arasında enerjide işbirliği"
3 saat 16 dakika önce

Erdoğan ile Gürcistan Başbakanı ortak basın toplantısında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye, Gürcistan ile enerji alanında mutabakat zaptı imzaladı.
 - Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme!
3 saat 24 dakika önce

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme! Bir kişi serbest bırakıldı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırıldıktan sonra gözaltına alınan 4 kamu görevlisinden biri olan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Öner, Savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
 - Haluk Bayraktar 'Tarihte ilk' diyerek duyurdu!
3 saat 44 dakika önce

Haluk Bayraktar 'Tarihte ilk' diyerek duyurdu! Polonya'ya TB2 teslimatı tamamlandı

Baykar Teknoloji CEO'su Haluk Bayraktar,  Bayraktar TB2 SİHA'ların son sisteminin Polonya'ya teslim edildiğini duyurdu. Bayraktar, bunun Türkiye tarihinde bir ilk olduğunu ifade edip "NATO ve AB üyesi bir ülkeye yüksek teknolojiye sahip SİHA ihracatını başarıyla tamamlamış olduk" açıklamasını yaptı. 
 - Feyza Altun'a hapis cezası!
4 saat 4 dakika önce

Şeriat paylaşımı olay olmuştu: Feyza Altun'a 9 ay hapis cezası

Avukat Feyza Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı yorum nedeniyle 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Savunmasında "Suç işleyenler bu tweeti yayanlardır" diyen Altun hakkında mahkeme pişmanlık duymamasından dolayı indirim uygulamadı.
 - Önder'den AK Partili vekile: kime parmak sallıyorsun?
4 saat 8 dakika önce

Meclis'te gergin anlar! Sırrı Süreyya Önder'den Mehmet Ali Çelebi'ye: Sen kime parmak sallıyorsun?

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder başkanlığında toplandı. Görüşmeler esnasında Önder ile AK Partili Mehmet Ali Çelebi arasında gerginlik yaşandı. Tartışma sonrası Önder, Çelebi'ye "Elini sallama bana. Kime parmak sallıyorsun?" diyerek görüşmelere ara verdi.
 - Kobani Davası'nda en yüksek cezayı Demirtaş aldı
4 saat 26 dakika önce

Kobani Davası'nda en yüksek cezayı alan isim Selahattin Demirtaş oldu

Cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda verilen ceza belli oldu. Mahkeme heyeti Demirtaş'ı 42 yıl hapis cezasına mahkum etti. Demirtaş davada en yüksek cezayı alan isim oldu.
Gündem - Gündem
4 saat 38 dakika önce

Sırrı Süreyya Önder, Kobani Davası'nda beraat etti

Kobani Davası'nda TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder beraat etti. Önder, dava sürerken Meclis oturumunda "Şu anda 38 kez ağırlaştırılmış müebbet istemiyle yargılanıyorum. 38 kez ağırlaştırılmış müebbet; affedersiniz boru değil" demişti.
 - "Hesabı sorulur demiştik"
5 saat 13 dakika önce

Hükümet kanadından Kobani Davası kararlarına ilk yorum: Hesabı sorulur demiştik

Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin davada kararlar açıklandı. Mahkemenin açıkladığı karara hükümet kanadından ilk yorum geldi. "Hesabı sorulur demiştik" ifadelerini kullanan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, "Bugünkü karar; Hapishaneden atılan romantik tweetlerle, hukuku ve adaletin sulandırılamayacağını, kimsenin siyasi emelleri için sokağı tahrik edemeyeceğini gösterdi." diye konuştu.
 - Beşiktaş'taki gece kulübü yangını davasında yeni gelişme
5 saat 19 dakika önce

Beşiktaş'taki gece kulübü yangını davasında yeni gelişme! Soruşturma izni verildi

Beşiktaş’ta tadilat yapılan gece kulübünde çıkan yangın sonucu 29 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada, aralarında Eski Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılarının da bulunduğu kişiler hakkında soruşturma izni verildi.
Gündem - Gündem
5 saat 56 dakika önce

Kripto varlıklara ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi Meclis'te

Kripto varlıklara ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
 - Kobani Davası'nda ceza yağdı!
6 saat 18 dakika önce

Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ, Ahmet Türk... Kobani Davası'nda kararlar açıklandı!

Kobani Davası'nda kararlar açıklandı. Davada Ahmet Türk’e "örgüt üyesi olmak" suçlamasıyla 10 yıl hapis cezası verildi. Figen Yüksekdağ'a toplamda 30 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Selahattin Demirtaş'a ise 42 yıl hapis cezası verildi.
Gündem - Gündem
6 saat 40 dakika önce

İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: Aranan 239 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 22 ilde Bölücü Terör Örgütüne yönelik düzenlenen 'Bozdoğan-39' operasyonlarında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunan 239 şüpheli yakalandığını duyurdu.
Gündem - Gündem
7 saat 12 dakika önce

İşe gitmek için yola çıktı, eski nişanlısı tarafından öldürüldü

Küçükçekmece'de işine gitmek üzere yola çıkan Bahar Kaban, eski nişanlısı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olay sonrası kaçan saldırgan aranıyor.
 - Sınıfta biber gazı topu patladı! 25 öğrenci hastanelik oldu
7 saat 29 dakika önce

Okulda büyük panik! Sınıfta biber gazı topu patladı, öğrenciler hastaneye kaldırıldı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bulunan Fatih Ortaokulu'nda sınıfta biber gazı topu patladı. Sınıfta yayılan yoğun gazdan etkilenen 25 öğrenci hastaneye kaldırıldı.
 - İhlas Vakfı'ndan 5 ülkede kurban hizmeti
7 saat 45 dakika önce

İhlas Vakfı'ndan 5 ülkede kurban hizmeti

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, bu sene vakıf olarak 5 ülkede hizmet verdiklerini belirterek yurt dışı hisse bedelinin 3.500 TL olduğunu açıkladı. Aydın, "Acele etmelerini tavsiye ediyoruz çünkü bu fiyat çok ucuz. Türkiye'de bu fiyata kesemezler" dedi.
 - Emekleyerek kaçmaya çalıştı!
8 saat 3 dakika önce

F-16 sesini deprem sanan esnaf! Emekleyerek kaçmaya çalıştı

Osmaniye'de F-16 savaş uçağının sesinden korkan ve deprem oluyor zanneden esnafın panik anları kameraya yansıdı. Emekleyerek kaçmaya çalışan esnaf, "Korkuyla kendimi yere attım, sonrasında emekleyerek bulunduğum ortamdan çıkmaya çalıştım. Dışarı çıkınca ne olduğunun farkına vardım." ifadelerini kullandı.
Sona Git