İkiye bölünen araçtan sağ çıktılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sakarya'da feci bir kaza yaşandı. Durağa çarpan otomobil ortadan ikiye bölündü. Araçta bulunan iki kişi, kazadan yaralı olarak kurtuldu. Diyarbakır'da ise Suriyeli motokurye Salih Davut, aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Osmanbey Kavşağı'nda feci bir kaza meydana geldi. Kontrolden çıkan bir otomobil, durağa vurdu. Araç, çarpmanın etkisiyle ikiye bölündü.

İkiye bölünen araçtan sağ çıktılar

İkiye bölünen araçtan sağ çıktılar

YARALI KURTULDULAR

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan Yasin A. ve Aysel K. yaralı olarak Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İkiye bölünen araçtan sağ çıktılar

SURİYELİ KURYENİN FECİ SONU

Bir kaza haberi de Diyarbakır'dan geldi. Yenişehir ilçesi Elazığ Bulvarı'nda E.A. yönetimindeki otomobil ile Suriye uyruklu Salih Davut'un (40) kullandığı motosikletle çarpıştı. Bir firmada motosikletli kurye olarak çalışan Davut, yola savruldu. Bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri Davut'un hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, E.A'yı gözaltına aldı. Trafiğe kapanan yol araçların kaldırılmasının ardından tekrar açıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...