İkinci el otomobil alacaklar dikkat

/ Kaynak: İHA
İkinci el otomobil alacaklar dikkat

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Elbistan Oto Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı İbrahim Eren, ikinci el otomobil almak isteyen kişilerin, aracın kilometresi ve hasar kaydı olup olmadığını sms ile öğrenebileceklerini söyledi.

Elbistan Oto Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı İbrahim Eren, ikinci el otomobil almak isteyen kişilerin, aracın kilometresi ve hasar kaydı olup olmadığını sms ile öğrenebileceklerini söyledi. nbsp;Eren, ikinci el araba almak isteyenlerin özellikle aracın kilometresini mutlaka öğrenmeye çalışmalarını isteyerek, "Kilometre sayacı istenen değere düşürülse bile, lastiklere, saatin camındaki çiziklere, gaz pedalı lastiğinin aşınma durumuna ve hatta sürücü koltuğunun ne kadar yıpranmış olduğuna bakarak aracın gerçek kilometre değeri hakkında aşağı yukarı bir fikir sahibi olabilirsiniz" dedi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...