İki haftada 1107 düzensiz göçmen ve 81 organizatör yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İki haftada 1107 düzensiz göçmen ve 81 organizatör yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Muğla'da 15 gün içerisinde bin 107 düzensiz göçmen ve bununla beraber 81 organizatör yakalandı. Yakalanan göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından işlemlerinin ardından ülkelerine iade edildi.

Muğla'da 1-15 Eylül tarihleri arasında yürütülen operasyonlarda bin 107 düzensiz göçmen ve 81 organizatör yakalandı. Bin 480 kilometre kıyı uzunluğu bulunan Muğla'da düzensiz göçmenlerin Milas, Bodrum, Marmaris, Datça, Dalaman, Fethiye ilçelerinden özellikle gece saatlerinde lastik bot ve tekneler ile illegal yollardan kaçma girişimleri kolluk kuvvetlerince engelleniyor.

ÇOK SAYIDA OPERASYON YAPILDI

İlde yasa dışı düzensiz göç akışının önlenmesi ve göçmen kaçakçılığı ile mücadele çerçevesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 1-15 Eylül tarihleri arasında yürütülen operasyonlarda toplam bin 107 düzensiz göçmen yakalandı.

ÜLKELERİNE İADE EDİLDİLER

Yakalanan göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından işlemlerinin ardından ülkelerine iade edildi. Düzensiz göçmenleri para karşılığı yasa dışı yollardan yurt dışına geçirdiği belirtilen 81 organizatör de gözaltına alınarak, adli makamlara sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...