İki gündür haber alınamıyordu, yaşlı çift korkunç bir halde bulundu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İki gündür haber alınamıyordu, yaşlı çift korkunç bir halde bulundu!

GÜNDEM Haberleri

Giresun'da Ali - Sevim Tetik çiftinden haber alamayan yakınları durumu yetkililere bildirdi. Adrese giden jandarma ekipleri eve girdiklerinde korkunç bir manzara ile karşılaştı. Karı koca ölü olarak bulundu, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Giresun'un Görele ilçesine bağlı Aydınlar köyünde 68 yaşındaki Ali Tetik ve 66 yaşındaki eşi Sevim Tetik'ten 2 gündür haber alamayan yakınları durumu yetkililere haber etti. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile adrese jandarma ekipleri gönderildi.

İki gündür haber alınamıyordu, yaşlı çift korkunç bir halde bulundu!

EVE GİREN EKİPLER KARI KOCANIN CESEDİNİ BULDU

Eve giren jandarma ekipleri, yaşlı çifti  ölü olarak buldu. Sağlıkçılar tarafından yapılan ilk kontrollerde talihsiz kadının vücudunun çeşitli yerlerinde kesik izlerine rastlanırken, adamın ise asılmış olduğu görüldü. Yapılan ilk incelemenin ardından çiftin cenazesi Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...