İki aile kavga etti: 1'i bebek 7 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İki aile kavga etti: 1'i bebek 7 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine komşu iki aile arasında kavga çıktı. Silahların patladığı olayda kan aktı. İki kişi, tüfeklerle ateş açtı. Olayda 1'i bebek 7 kişi yaralandı. Gerginliğin sürdüğü mahalleye çok sayıda özel harekat polisi sevk edildi.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Yahya Kemal Mahallesi, 60. Sokak'ta akşam saatlerinde ortalık savaş alanına döndü.

Sokakta ikamet eden komşu iki aile arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı.Ailelerin diğer fertlerinin de dahil olmasıyla olay büyüdü. Z.T. ile H.T. yanındaki av tüfeğiyle ateş açmaya başladı. Saçmalar, 1'i bebek 7 kişinin vücuduna isabet etti.

İki aile kavga etti: 1'i bebek 7 yaralı

ÖZEL HAREKAT VE ÇEVİK KUVVET BÖLGEDE

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinden de destek istedi.  Güvenlik güçleri tarafları ayırırken yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

İki aile kavga etti: 1'i bebek 7 yaralı

ZIRHLI ARAÇLAR NÖBETTE

Polis, silahla dehşet saçan 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Şahıslar emniyete götürüldü. Yeniden bir gerginlik yaşanma ihtimaline karşı ekipler sokakta zırhlı araçlarla nöbet tutuyor.  

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...