İhlâs Ev Aletleri Züchex Fuarı’nda

Düzenleyen:
İhlâs Ev Aletleri Züchex Fuarı’nda

GÜNDEM Haberleri

Ürettiği ürünlerİ 50’ye yakın ülkeye ihraç eden İhlâs Ev Aletleri, züccaciye ve küçük ev aletleri sektöründe klasik hale gelen Züchex Fuarı’nda yerini aldı.

Dünyanın dört bir yanında düzenlenen ihtisas fuarlarına katılarak güçlü çözüm ortaklıkları kuran İhlâs Ev Aletleri, bu yolla ticari bağlantılarını artırarak her geçen gün gücüne güç katmaya devam ediyor. Yurt içi fuarlarına da katılmayı ihmal etmeyen İhlâs Ev Aletleri, züccaciye ve küçük ev aletleri sektörünün öncü fuar organizasyonu olan Züchex’de yerini aldı. 22-25 Eylül tarihleri arasında Beylikdüzü’ndeki Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenecek fuara, sektörün önde gelen bütün markaları katılıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İhlâs Ev Aletleri Genel Müdürü Dr. Ömer Kamber, “Yaşadığımız ortamların havasını değiştirerek daha yaşanabilir hâle getirme ve sağlıklı içme suyu üretme konusunda insanlara faydalı ürünler sunan İhlâs Ev Aletleri, gerek yurt içi gerekse yurt dışında çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’de küçük ev aletleri sektörüne farklı segmentler getiren, kullanım kolaylığı ve ürün çeşitliliği anlamında tüketiciye geniş seçenekler sunarak Türkiye’nin ilklerinden olan İhlâs Ev Aletleri, bu farklılığını şimdi fuar aracılığı ile tüketicisinin beğenisine sunuyor” dedi. Dr. Kamber, Züchex Fuarı’nın tüketici için farklılıkları ve yenilikleri görme anlamında bir fırsat olduğunu vurgulayarak, kendilerinin de gerek yurt içi gerekse yurt dışından gelen üretici ve girişimcilerle görüşme imkânı yakalayacaklarını belirtti. Dr. Kamber, özellikle TÜBİTAK desteğiyle yaptıkları Ar-Ge yatırımının sonuçları olan son teknoloji su arıtma cihazları ve temizlik robotlarını bu fuarda sergileyeceklerini söyledi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...