İHA muhabirine cesaret ödülü

İHA muhabirine cesaret ödülü

GÜNDEM Haberleri

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör yandaşlarının saldırısına uğrayarak gasp edilen ve dik duruşu ile büyük takdir toplayan İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Beril Solmuşgül’ü üstün cesaret plaketi ile ödüllendirdi.

Kayaalp, İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu’nu ve İHA Mardin muhabiri Beril Solmuşgül’ü ziyaret ederek tebriklerini illetti. MHP İl Başkanı Kayaalp, göstermiş olduğu cesaretten dolayı Solmuşgül’e plaket verdi. Kayaalp, “Beril Hanım’ın oradaki dik duruşu ve teröristlere vermiş olduğu cevap, bizi hem gururlandırdı ve hem de onurlandırdı. Bu memlekette insanların artık konuştuğunu gördük. Bu her meslekte insanların konuşacağının işaretidir. Beril Hanım burada belki bir ilk cesaret örneği sergilemiştir. Ondan dolayı biz kendisini plaketle onurlandırmak istedik” diye konuştu.
Solmuşgül de plaketi sınır ötesinde görev yapan bütün Mehmetçikler adına ve şehit annelerin adına aldığını söyledi. Diyarbakır İHA

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...