İETT’de indirimli kart tartışması! Şoför fark etti, yolcular tepki gösterdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da çocuğunun indirimli kartını kullanarak otobüse binen adam şoföre yakalandı. İkili arasındaki tartışma alevlenince yolcularda tepki gösterdi. Yolculardan bir kadın, "Bir sürü can var burada. Polisi çağırırım" dedi. 

429A Kıraç - Avcılar Metrobüs istikametine giden İETT otobüsünde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre bir şahıs, 10 yaşındaki kızının indirimli kartını kullanmak üzere manyetiğe basarak otobüse bindi. 

İETT’de indirimli kart tartışması! Şoför fark etti, yolcular tepki gösterdi

Durumu fark eden şoför, adamı uyardı. İkili arasında tartışma sürerken otobüste sinirler gerildi. Bağırarak yapmadığını iddia eden adamı diğer yolcular sakinleştirmeye çalışırken bir kadın, şahsa "Bir sürü can var burada. Kaza olabilir. Polisi çağırırım" diyerek tepki gösterdi. Olay şahsın bir süre sonra otobüsten inmesi ile son bulurken, yaşanan tartışma bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...