İdil’de 10 terörist öldürüldü, operasyonlar gece gündüz devam ediyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İdil’de 10 terörist öldürüldü, operasyonlar gece gündüz devam ediyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şırnak’ın İdil ilçesinde sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonlar 7’inci gününde de aralıksız olarak devam ediyor.

İdil ilçesinde özellikle Turgut Özal ve Yenimahalle’de PKK’lıların kazdığı hendek ve kurdukları barikatları kaldırmaya yönelik başlatılan operasyonlar gece gündüz sürüyor. PKK’lıların bulunduğu bölgeleri top atışı ile vuran güvenlik kuvvetleri, girdikleri bölgelerdeki patlayıcı ve tuzakları da teker teker kaldırıyor. Gece gündüz aralıksız süren operasyonlarda özellikle teröristlerin barındığı noktalar toplarla vurulmaya devam ediyor.

10 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada İdil ilçesinde süren operasyonlarda 10 teröristin öldürüldüğü belirtildi. Açıklamada, "Şırnak’ın İdil ilçesinde devam eden operasyonda, 10 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 20’ye ulaştı. Operasyonda ayrıca üç el telsizi, bir tabanca ele geçirildi, 9 el yapımı patlayıcı (EYP) imha edildi" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...