İcradan arsa aldılar… Görmeye gidince dehşeti yaşadılar!

- Güncelleme:
İcradan arsa aldılar… Görmeye gidince dehşeti yaşadılar!

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde icradan aldıkları arsayı görmeye giden 3 kişi silahlı saldırıya uğradı. Arsanın eski sahibi yerin kendisine ait olduğunu iddia ederek tüfekle dehşet saçtı.

Kullar Yakacık Mahallesi Beray Sokak'taki bir arsada meydana gelen olayda C.M., S.Y. ve R.E., icradan satın aldıkları arsayı yerinde görmek için sokağa geldi. İddiaya göre, arsanın eski sahibi olduğu öğrenilen A.Ç. de yerin hala kendisine ait olduğunu söyleyerek tüfekle ateş etti.

SAÇMALAR AYAĞINA İSABET ETTİ

Saçmalardan biri C.M.'nin ayak bileğine isabet etti, S.Y. ve R.E. de olayı ufak sıyrıklarla atlattı. A.Ç. ise olay yerinden kaçtı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. C.M., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. S.Y. ve R.E.'nin ise kendi imkanlarıyla hastaneye gittikleri öğrenildi.

Polis ekipleri olayın gerçekleştiği noktada incelemelerde bulundu.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...