İçişleri Bakanı Yerlikaya: Son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadelemize devam edeceğiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadelemize devam edeceğiz

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak’ta Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığını ziyaretinde açıklama yaptı. Yerlikaya "Son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak’ta Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığını ziyaret etti. Yerlikaya "Hudut boylarımızda hep sizin ayak izleriniz var. Hep birlikte bir ant içtik biz, son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadelemize azim ve karalılıkla devam edeceğiz.

"ÜSTÜNÜZDE AZİZ MİLLETİMİZİN DUASI VAR"

Bir an bile aklınızdan çıkarmayın üstünüzde aziz milletimizin duası var. Sizin birinizin ayağına taş değse milletimizin yüreğine ağır gelir. Son 10 yılda terörle mücadelemizde kat ettiğimiz yol terörü bitirme noktasına getirdi. O eli kanlı hainlerin gölgelerini bile takip ediyor, gözünüzü kırpmadan etkisiz hale getiriyorsunuz... Geçen ay şehadete ulaşan şehitlerimiz var. Onların aziz hatırlası asla unutlmayacak. Onlar Çanakkale'de Dumlupınar'da savaşan mehmetçiklerimiz gibi tarihe geçtiler..." açıklamalarında bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...