İbrahim Tatlıses ve Şivan Perwer'den ağlatan düet - VİDEO

İbrahim Tatlıses ve Şivan Perwer'den ağlatan düet - VİDEO

GÜNDEM Haberleri

Şivan Perwer, İbrahim Tatlıses'le düet yaptı. 'Megri' türküsünün 'Ağlama anne, ağlama baba, artık barış geldi' sözleri Emine Hanım'ı duygulandırdı.

Başbakan Erdoğan'ın daveti üzerine 37 yıl aradan sonra Türkiye'ye dönen Kürt mizisyen Şivan Perwer, toplu açılış töreninde İbrahim Tatlıses'le düet yaptı. Törende Kürtçe-Türkçe konuşan Perwer, vatanı Türkiye ile Diyarbakır'ı çok sevdiğini söyledi. Perwer, şunları kaydetti: "Sayın Erdoğan, bu barış gününün mimarı oldu. Büyük bir mayayı temiz süte kattı. Artık farklılıklar yasak edilmeyecek. Kimileri hapishanelerde çürüdü, işkence gördü. Kimi bizim gibi kaçtı. Ben buradan bir delikanlı olarak gittim, yaşlı bir adam olarak geri döndüm. Şimdi devir dostluk, barış ve demokrasi devridir. nbsp;Sayın Başbakan, 3 yıl önce Almanya'da dedi ki: Asimilasyon bir insanlık suçudur. Bundan sonra bu ülkede asimilasyon da olmayacak. İnsanlar özgürce, kardeşçe birlikte yaşayacak. Siz isteyin, biz gelelim." nbsp;
OĞLUM BARIŞ OLACAK
İbrahim Tatlıses ise, "Barış için kim elini taşın altına koyarsa o benim başımın üstündedir. Şivan'la biz şöhrete de doyduk, şana da. Tek ihtiyacımız var o da barıştır" ifadelerini kullandı. Tatlıses, konuşmasının sonunda, hayranlarına, "Bir oğlum olursa ki olacak, öyle tahmin ediyorum, adını Barış koyacağım" müjdesini verdi.



İŞTE O FOTOĞRAFLAR-TIKLA

##tgvideo##



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...