İbrahim Hacıosmanoğlu, adalet er ya da geç tecelli edecek

/ Kaynak: AA
İbrahim Hacıosmanoğlu, adalet er ya da geç tecelli edecek

GÜNDEM Haberleri  / AA

İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Türk futbol kamuoyunun bizden ahlaki değerlerin ve adaletin ön plana çıkartılması yönündeki beklentisinin karşılığını vereceğiz'.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Türk futbol kamuoyunun bizden ahlaki değerlerin ve adaletin ön plana çıkartılması yönündeki beklentisinin karşılığını mutlaka vereceğiz" dedi. nbsp;Bordo-mavili kulübün internet sitesinde, Hacıosmanoğlu'nun, UEFA Disiplin Kurulu'nun Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi disiplin kuruluna sevk etmesiyle ilgili açıklamalarına yer verildi. nbsp;Hacıosmanoğlu, açıklamasında, adaletin er ya da geç tecelli edeceğine olan inancına vurgu yaparak, şunları kaydetti: nbsp;"Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de uluslararası hukuk sürecini büyük bir dikkatle takip ediyoruz. Futbolda adaleti tecelli ettirmek adına yola çıktık. Türk futbol kamuoyunun bizden ahlaki değerlerin ve adaletin ön plana çıkartılması yönündeki beklentisinin karşılığını mutlaka vereceğiz. Hukuksal anlamda mevcut süreci, dün olduğu gibi bugün de büyük bir dikkatle takip ediyoruz ve takip etmeye devam edeceğiz. Hukuksal olarak sürecin içinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kulübümüzün hakkını sonuna kadar koruyacağız ve hak ettiğimiz sonucu alacağız. Bu doğrultuda resmi görüşümüzü de yarın kamuoyuyla paylaşacağız."
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...