Ölüm çukurunda hayatını kaybetmişti! 3 İBB çalışanı gözaltında, 1 personel aranıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ölüm çukurunda hayatını kaybetmişti! 3 İBB çalışanı gözaltında, 1 personel aranıyor

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul Küçükçekmece’de beş yaşındaki Edanur Gezer’in İBB tarafından açılan su dolu çukura düşüp öldüğü soruşturmayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, olayla ilgili 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı verdi. Polisler kararın ardından harekete geçerek 3 İBB çalışanını gözaltına aldı. Diğer şüpheli ise yakalanmaya çalışılıyor.

İstanbul Küçükçekmece'de beş yaşındaki Edanur Gezer'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından açılan çukura düşerek hayatını kaybetmesi sonucu açılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

4 İBB ÇALIŞANINA GÖZALTI KARARI

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmada, İBB'de çalışan 2'si kepçe operatörü, 1'i işçi, 1'i mühendis toplam dört şahıs hakkında gözaltı kararı verildi.

İBB'nin ölüm çukurunda hayatını kaybetmişti! Edanur Gezer soruşturmasında 4 gözaltı kararı - 1. Resim

3'Ü YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Gözaltı kararı verilen 4 kişiden Ağaç A.Ş mühendisi Furkan K., kepçe operatörü Sezai A. ve tesisat ustası Fayık C.'nin Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüpheli ise gözaltına alınmak üzere aranmaya devam ediyor.

SU DOLU ÇUKURA DÜŞEREK CAN VERDİ

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 26 Nisan'da Fatih Mahallesi'ndeki Menekşe Sahil Parkı'nda yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine bir kişinin düşerek boğulduğu ihbarı sonrası olay yerine gitmişti. Ekipler, yaptıkları incelemede, parkın bazı bölümlerinin kazı çalışması sonrasında su birikintisiyle dolduğunu ve 5 yaşındaki Eda Nur Gezer'in buraya düşerek hayatını kaybettiğini belirlemişti.

ÖLÜM ÇUKURU KAPATILDI

Bilirkişi ve savcılık incelemesinin ardından su birikintisinin olduğu çukur, İBB ekiplerince toprakla kapatılıp temizlik çalışması yapıldı. Ailenin o gün piknik için serdiği örtü, gıda ve içeceklerin de olay yerinde durduğu görüldü.

İBB'nin ölüm çukurunda hayatını kaybetmişti! Edanur Gezer soruşturmasında 4 gözaltı kararı - 1. Resim

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Tr 4 Mayıs 2024 20:01

Neyse biri ölünce kapatılmş, kapatmayablrlrdide. Insan tedbrli olur tedbirli

Sonraki Haber Yükleniyor...