Husumetliler arasında bıçaklı kavga: anbean kameralara yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Bursa'da husumetli iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada bıçakla yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

Bursa'da aralarında husumet olan iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga anı anbean kameralara yansıdı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, merkez Osmangazi'nin Atatürk Caddesi'nde meydana gelen olayda, aralarında husumet olan iki grup karşı karşıya geldi. İki grubun tartışmasıyla başlayan olay kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada şahıslardan biri, yanındaki bıçağı üzerine gelen kişiye doğru savurdu. Bıçak darbesi ile yere düşen şahıs yaralandı.

Husumetliler arasında bıçaklı kavga: anbean kameralara yansıdı

Çevredeki vatandaşlar olaya müdahale etti. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay polis ekiplerinin gelmesiyle son buldu. 

Sağlık ekipleri yaralı şahısa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı, yaralı şahıs daha sonra ambulansla hastaneye götürüldü.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...