Hüseyin Çelik, HDP'yi topa tuttu

/ Kaynak: İHA
Hüseyin Çelik, HDP'yi topa tuttu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hüseyin Çelik, "Kobani'nin felaketinden sözüm ona endişe edenlerin kendi ülkelerini felakete sürükleyen eylemlerde bulunmalarının akılla izahı yoktur" dedi

Twitter hesabından gündeme dair açıklamalarda bulunan Hüseyin Çelik, "HDP'lilerle birebir konuştuğunuzda sokaklardaki taşkınlık, şiddet, vandalizm ve teröre engel olamadıklarını söylüyorlar. Baraj kapaklarını açan birilerinin, suyu kontrol edememekten şikayet etmesi anlamsızdır. Arabanın freni yoksa gaz vermek facia getirir" ifadelerini kullandı. "Kobani'nin felaketinden sözüm ona endişe edenlerin kendi ülkelerini felakete sürükleyen eylemlerde bulunmalarının akılla izahı yoktur" diye devam eden Çeliş, "Bu süreçte her siyasi parti ve STK 'nın gemide kendilerinin de bulunduğu şuuruyla hareket etmeleri kaçınılmazdır. Unutmayalım ki, ormanda yangın çıktığı zaman sadece ağaçlar değil tüm canlılar yanar" açıklamasında bulundu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...