Hükûmetten Kaşıkçı açıklaması: İnfaz emrini kim verdi

Düzenleyen:
Hükûmetten Kaşıkçı açıklaması: İnfaz emrini kim verdi

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Sözcüsü Çelik, Suud gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin “Tüm dünyanın aradığı cevap budur; üst düzey emri kim vermiştir? Çok net, bunun ortaya çıkması lazım” dedi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ’IN KADİR MISIROĞLU ZİYARETİ: Hasta ziyaretinin ideolojisi ve siyaseti olmaz. İnsani bir ziyaretten böylesine siyasi, ideolojik sonuçlar çıkarılmasını doğru bulmuyoruz. Diyanet İşleri Başkanı’mız Cumhurbaşkanı’mız, hükûmetimiz tarafından takdir edilen bir ilim adamıdır

HAKKÂRİ ÜS BÖLGESİNDEKİ PATLAMA: Şundan herkesin emin olmasını isteriz. Bu mesele dışarıdan bir saldırıyla gerçekleşmemiştir. Herhangi bir terör örgütü saldırısı, drone saldırısı, o silaha dışarıdan yapılan bir saldırı neticesinde olmamıştır. Rapor tamamlanmak üzere, Millî Savunma Bakanımız bugün ya da yarın açıklanacağını söyledi.

‘ÖĞRENCİ ANDI’ TEMYİZ DİLEKÇESİ: Sayın Bahçeli’nin eleştirileri haklı, biz de katılıyoruz. Temyiz dilekçesindeki bu bölüm AK Parti’nin görüşünü yansıtmamaktadır. Sayın Bakanımızın başkanlığında oluşturulan görüşe aykırı olarak, bu konuyla ilgili avukatların kendi tasarruflarıyla koyduğu bir bölümdür orası.

CEMAL KAŞIKÇI CİNAYETİ:  Bu, üst düzey bir emir vermeden gerçekleştirilemez. Tüm dünyanın aradığı cevap budur; üst düzey emri kim vermiştir? Çok net, bunun ortaya çıkması lazım. Bu kişilerin şeffaf bir şekilde sorgulanması lazım.

LİBYA KONFERANSI: Heyetimiz Türkiye Cumhuriyeti’ni doğru, güçlü bir şekilde temsil ederek, bu muameleyi kabul etmeyeceğini söyleyerek, Cumhurbaşkanımızla da istişare hâlinde bu konferanstan çekilmiştir

YEREL SEÇİMDE İTTİFAK: Cumhur İttifakı ayaktadır, Cumhur İttifakı yoluna devam etmektedir. Diğer partilerin çeşitli konulardaki arayışlarını da izliyoruz. 

TÜRKÇE EZAN TARTIŞMASI: Ezanımıza karşı bu saygısızlığı yapan kişinin disiplin kuruluna sevk edilmesi iyidir ama CHP’nin bunun ötesinde daha geniş bir yazılım güncellemesine ihtiyacı var.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...