Hukukçular Birliği, 'Gösteriler taşeronluğa dönüştü'

/ Kaynak: AA
Hukukçular Birliği, 'Gösteriler taşeronluğa dönüştü'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hukukçular Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, 'Olayın başlangıç amacıyla ilgisi kalmamış, ülkede kaos amaçlayan çevrelerin taşeronluğuna dönüşmüştür'

Hukukçular Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kılıçkaya, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylara ilişkin, "Artık olayların başlangıç amacıyla bir ilgisi kalmadığını ve ülkede kaos oluşturmayı amaçlayan çevrelerin taşeronluğuna dönüştüğünü" ifade itti. nbsp;Kılıçkaya, yaptığı açıklamada , son günlerde yaşanan eylemlerin hukukun ve demokratik kuralların dışına çıktığına değinerek, özgürlüklerin sınırının, başkalarının haklarının başladığı yerde son bulduğunu anımsattı. Olaylarda halkın canı ve malının ağır zarar gördüğünü vurgulayan Kılıçkaya, ülkede kaos oluşturmayı amaçlayan bu tür eylemlere prim verilmemesi gerektiğini ifade etti. nbsp;Kılıçkaya, sürece ilişkin yoğun bir bilgi kirliliği yaşandığını, bazı medya kuruluşlarının da olayları manipüle ederek, yaşanan anarşizmi masum gösterme çabası içine girdiklerini ileri sürdü. nbsp;Eylemlerde yaralanan güvenlik mensubu sayısının, göstericilerin üç katından fazla olduğunu savunan Kılıçkaya, "Olay mecrasından çıkmıştır. Artık olayan başlangıç amacıyla bir ilgisi kalmamış, ülkede kaos oluşturmayı amaçlayan çevrelerin taşeronluğuna dönüşmüştür. Herkesin ve her kesimin dönüp kendisini sorgulama zamanı gelmiştir " ifadesini kullandı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...