Hudut Kartalları’ndan FETÖ’ye geçit yok!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Hudut Kartalları’ndan FETÖ’ye geçit yok!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Edirne’de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmek üzere olan 2 şüpheli yakalandı. Öte yandan şüphelilerin FETÖ/PDY üyesi oldukları ortaya çıktı.

Hudut Kartalları sınırda göz açtırmıyor. Sınırlarda yasa dışı geçişlere karşı mücadele devam ediyor. Yasa dışı yollarla ülkeye giriş yapan veya ülkeden çıkan şüpheliler kıskıvrak yakalanıyor. Edirne Hudut Askerleri, yasak bölgede yaptıkları kontrol sırasında Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmek üzere olan 2 şüpheli yakalandı.

YASAK BÖLGEDE YAKALANDILAR

Edirne Hudut Askerleri, Meriç ilçesinde 1’inci derece askeri yasak bölgede yaptıkları kontrollerde, Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2 kişiyi tespit etti. Daha sonra gözaltına alınan şüphelilerin, yapılan kimlik kontrolünde ‘FETÖ/PDY’ye üye olmak’ suçundan dosyaları olduğu belirlendi. Şüpheli E.C. ve E.M hudut askerlerince jandarma ekiplerine teslim edildi. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...