Hudut Kartalları teröre geçit vermiyor! Fetöcü ve PKK'lı teröristler yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hudut Kartalları teröre geçit vermiyor! Fetöcü ve PKK'lı teröristler yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Hudut Kartalları, yasa dışı yollarla yurttan Yunanistan’a ve Suriye’den ise ülkemize sızmaya çalışan 7 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede ise şahıslardan 2’sinin FETÖ, 2’sinin de PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Yurtta ve sınır ötesinde ne teröre ne teröristlere geçit verilmediği gibi nefes dahi aldırılmıyor. Hain terör örgütleri ile mücadele kapsamında hudutlarımızda da güvenlik üst düzeyde sağlanıyor. Hudut Kartallarımız yasa dışı yollarla yurdumuza sızmaya çalışan ve kaçmaya çalışan 4'ü terörist 7 kişiyi yakaladı.

Konuya ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanlığından geldi. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kulllanıldı:

'Hudutlarımızın güvenliği için kahramanca görev yapan Hudut Kartallarımız, yasa dışı yollarla ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye’den ülkemize sızmaya çalışan 7 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede şahıslardan 2’sinin FETÖ, 2’sinin de PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.'

https://twitter.com/tcsavunma/status/1602647152945152000

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...