Hudut Kartalları teröre geçit vermiyor! FETÖ'cü ve PKK'lı teröristler ülkemizden yasa dışı yollarla geçmeye çalışırken yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hudut Kartalları teröre geçit vermiyor! FETÖ'cü ve PKK'lı teröristler ülkemizden yasa dışı yollarla geçmeye çalışırken yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı Hudut Kartallarının, ülkemizden Suriye ve Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6 kişiyi, Suriye’den yurda sızmaya çalışan 2 kişiyi yakaladığını duyurdu. Yapılan incelemede şahıslardan 3’ünün FETÖ, 2’sinin ise PKK/PYD/YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Suriye ve Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6 kişi, Suriye’den Türkiye'ye sızmaya çalışan 2 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 3’ünün FETÖ, 2’sinin ise PKK/PYD/YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Hudut kartalları, Suriye ve Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6 kişiyi, Suriye’den Türkiye'ye sızmaya çalışan 2 kişiyi yakaladı.

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklama yapıldı:

"Hudut Kartallarımız ülkemizden Suriye ve Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6 kişiyi, Suriye’den ülkemize sızmaya çalışan 2 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede şahıslardan 3’ünün FETÖ, 2’sinin ise PKK/PYD/YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1613089907714433024

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...