Hudut Kartalları kuş uçurtmuyor! Suriye’den ülkeye girmeye çalışan terörist kıskıvrak yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Hudut Kartalları kuş uçurtmuyor! Suriye’den ülkeye girmeye çalışan terörist kıskıvrak yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Hudut Kartalları sınır güvenliğini sağlamaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, teröre geçit vermeyen Mehmetçik'in, Suriye’den ülkeye geçmeye çalışan bir şüpheliyi yakaladığını duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şüphelinin terör bağlantısı olduğu belirtildi.

Hudut Kartalları, terör örgütleriyle mücadelenin yanı sıra sınır hattında teröre de geçit vermiyor. Gece-gündüz demeden 7 gün 24 saat aralıksız görev yapan Mehmetçik, hudut kartallarına yönelik tacizleri engelleyerek bölgede istikrarı sağlıyor. Elleri tetikte gözleri sınırda olan Hudut Kartalları, son olarak sınırda bir teröristi yakaladığını duyurdu.

HUDUT KARTALLARI’NDAN TERÖRE GEÇİT YOK

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1 şahsın yakalandığını açıkladı.  Şüphelinin terör örgütüyle ilişkisi ortaya çıktı. Bakanlık tarafından konuya ilişkin sosyal medyada paylaşımda bulundu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1706983850247676376

SURİYE’DEN ÜLKEMİZE GİRMEYE ÇALIŞAN TERÖRİST YAKALANDI

MSB tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Hudutlarımızda yasa dışı geçişlere karşı mücadelemiz sürüyor.

Hudut Kartallarımız, Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1 şahsı yakaladı.

Yakalanan şahsın PKK/KCK/PYD-YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

OPERASYONLAR KARARLILIKLA SÜRDÜRÜLÜYOR

Hudut Kartalları son olarak 23 Eylül'de sınırda 5 kişiyi yakalamıştı. Bakanlık tarafından yapılan paylaşımda FETÖ ile mücadelenin hudutlarda da sürdürüldüğü belirtilmişti. Paylaşımda,  "Edirne’de görev yapan Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 4’ünün FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." ifadelerine yer verilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...