Hüda-Par'dan PKK'ya tepki: Bu bir savaş ilanıdır

Hüda-Par'dan PKK'ya tepki: Bu bir savaş ilanıdır

GÜNDEM Haberleri

Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriye Yapıcıoğlu, PKK'nın son günlerde partilerine yönelik yaptığı saldırıları kınayarak, bu durumun savaş ilanı olduğunu söyledi

Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Genel Başkanı Zekeriye Yapıcıoğlu, PKK'nın son günlerde partilerine yönelik yaptığı saldırıları kınayarak, bu durumun savaş ilanı olduğunu söyledi. nbsp;Hüda-Par Dicle İlçe Başkanı Ercan Alparslan'ın kaçırılması ile Mardin'in Dargeçit ilçesinde öldürülen üyeleri için basın açıklaması yapan Yapıcıoğlu, "Ercan kardeşimiz hemen serbest bırakılmalıdır. Eğer serbest bırakılmaz veya kendisine bir zarar verilirse, bundan böyle barış sürecinden artık bahsedilemeyecektir. İş çığırından çıkarsa bir siyasi parti olarak gücümüz bir yere kadardır. Bundan sonra olacaklardan sorumlu değiliz'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...